1.3.13

Touhussa mukana : )

Cilla lensi Helsinkiin. Olivat tuijottaneet tullikoiran kanssa hetken toisiaan : ) Olen pärjännyt Muksun kanssa kahdestaan oikein mainiosti.

Koska Cilla ei ole paikalla, uskalsin ruveta tekemään 1000 palan palapeliä, jonka siivotessa löysin. Suojasin sen yöksi kaikilla kirjoilla, mitä käteeni sattu. Näin siinä sitten kävi : ) Muksu löysi mukavan nukkumapaikan palapelilaatikosta : )


Otto-koira oli käymässä eilen ja yritti mennä pedilleen, jonka kissat ovat siis valloittaneet. Muksu ojensi itsensä oooikein pitkäksi, että ei tähän muita mahdu : ) Näyttäisi olevan sen verran omahyväistä tyyppiä, että ei kaipaa eläinkavereita.

6 kommenttia:

 1. Heh, kissat ovat avustamassa joka asiassa. Muksu on tosi kaunis :) Minä olen yrittänyt tehdä helmistä jotain. Ei tuu mittään :)

  VastaaPoista
 2. Kissat on kyllä sellaisia, kaikki paikat pitää testata :) Meilläkin kissat oli aamulla puulaatikossa(kun mies oli tuonut puita) ja korissa.

  VastaaPoista
 3. Tuossahan on mukava kölliä ja lauleskella samalla vaikka Finlandiaa :)

  VastaaPoista
 4. Toivottavasti Muksu ei ala teroittelemaan hampaitaan tuohon laatikkoon. Sitten saat etsiä uuden laatikon paloille! (Ja kukapa kissa koiran vieressä haluaisi nukkua?)

  VastaaPoista
 5. Just niinku meillä :) Palapelilaatikko on loistava peti!

  VastaaPoista