27.4.13

Kuvat kissan mukaan

Huomasin kuinka kuvien valotus sattumalta sopii kissojemme luonteille. Muksun luonteen lempeys ja pehmeys leviää pehmeänä valona ympärille. Cillan lapsellisuus ja "blondius" esittäytyy realistisessa valossa.

Teline on hyvä. Ylimmältä tasolta nähtiin eilen kaksi oravaa, harakoita ja pulu! Asumme kaukana keskustasta ja pulun ilmestyminen silloin tällöin maisemiin hämmästyttää ainakin minua ja jokin sen nykyttävässä kävelytyylissä sai kissankin kiinnostumaan aivan erityisesti : )

Nyt toinen on jäähtymässä saunassa. Tulivat tasajalkaa ulkohäkistä tapellen raivokkaasti. Jokin tuoksu tai vieraan kissan käynti ulkohäkin maisemissa saa ne sekoamaan. Harmillista, koska luottamuksen paluu kestää aina muutaman päivän.

3 kommenttia:

 1. Olet oikeassa, kissojen valaistuneisuus näkyy kuvissa:)
  Voi, harmi että tuli riitaa. Meillä se on kyllä joka päiväistä, Leevi ja Nekku eivät tule toimeen oikein koskaan. Nöpön kuoltua, Nekku ei ole päästänyt LEeviä lähelleen. Mutta jotenkin se rinnakkaiselo sujuu kuitenkin.

  VastaaPoista
 2. Kyllähän ne pärjää, kun on yhteinen ruuan antaja : ) Kissoillakin on omat kemiansa keskenään : )

  VastaaPoista
 3. Aika kuvaava tuo valo, todellakin. Ihanaa, teillä ulkoillaan! Riidat perheen sisällä ovat ikäviä. Meillä ei niistä ole huolta. Myrsky saa luvan olla perheen ainoa kissa.

  Hyviä ulkoilukelejä ja hyvää kevättä teille. (Vappuja toivottelinkin jo jollekin vihreälle otukselle toisaalla.)

  VastaaPoista