8.12.14

Muksu pääsee lomalle

Muksu muuttaa muutamaksi vuorokaudeksi pojan perheeseen. Aluksi poika ei oikein tykännyt kissoista, kun oli allergiaa, mutta Muksu keksi, että siedätys on paras hoito. Kissa änkeää aina pojan viereen, kun ovat täällä käymässä : )


Viesti on mennyt perille ja ymmärtääkseni kaikilla osapuolilla tulee olemaan mukavaa sen ajan, kun olen työmatkalla. Lisäksi tämä on harjoitusta joulun varalle. Cilla tulee Nunun kanssa jouluksi Ouluun ja sitä sotaa ei kyllä katsoisi kukaan, jos Muksu olisi kotona. Minä menen aattoyöksi Muksun kaveriksi. Kuinka voisinkaan jättää rakasta kisuani jouluyönä "yksin".


8 kommenttia:

 1. Ihana kissu!!! Olen itsekin kokenut tuon siedättymisen. 70-luvun alussa kun astamani todettiin tuli jyrkkä kielto kaikille eläimille. Invalidisoitumisella ja kuolemalla uhkailivat asiantuntijat. Koirissa on edelleen yksilöitä, jotka tukkivat hengen ja saattaa olla että kissoissakin löytyy. Mutta itsellä on nyt nuo kolme kissaa ja lisäksi joskus ovat lomailemassa tyttären kaksi, mutta ei vaikuta henkeen mitään. Olen kuitenki elossa, enkä ole invalidisoitunutkaan ;)

  VastaaPoista
 2. Meillä oli miniä aluksi mahdottoman allerginen kissoille, vaan nyt pikku hiljaa on siedättynyt ja nykyään pärjää ihan hyvin ilman lääkkeitäkin.
  Kyllä aatto-yö pitää viettää oman kullan kanssa, niin minäkin teen ♥ Kaikki neljä kattia samaan sänkyyn vaan niin ei ala yöllä paleltamaan =)

  VastaaPoista
 3. On se kiva kun kissatkin voi matkailla. Mullakin oli yhteen aikaan vanhimman tytön kissa aina hoidossa ja muutenkin se halus meille,kun meillä oli kaksi kissaa joihin se oli tutustunut ja tyttären kanssa asuttiin vierekkäisissä asunnoissa :) Se aina livahti oven raosta, kun tyttö oli johonkin lähdössä ja tuli meiän oven taakse odottamaan, sit tyttö soitti ovikelloa ja sanoi: Mymmeli haluu teille... ;) Kivoja muistoja!

  VastaaPoista
 4. Että Muksu näyttää tyytyväiseltä:)

  VastaaPoista
 5. Siedätyshoito on erittäin hyvä ja toimiva keino, se on todella hyväksi täälläkin päässä.

  VastaaPoista
 6. Mulla on kissakuume ja eilen käytiin tuollaista muksun näköistä oranssi-valkoista kissaa katsomassa. Tosin ei noin tuuhea turkki, mutta muuten varsin samantyylinen tapaus. :)

  VastaaPoista