20.12.13

Hyvää kissaa


Tämän Riikka Forsmanin kortin kera (jonka Cilla ja isäntäväki iloksemme toimitti) Muksu ja Cilla toivottavat kaikille Suomen kissoille ja kissaihmisille kala/kinkku/katkarapuvoittoista joulua. Myös kissattomille ihmisille, koska Muksu ja Cilla tietävät, että kaikki ihmiset rakastavat kissoja, ainakin jossain syvällä sisimmässään. Se ei vain ole vielä tullut esiin : )

- - - - -
P.S. kissadieetti alkaa käydä minulle vaaralliseksi. Mennessäni pimeässä nukkumaan jätettyäni Muksun vaille yöpalaa, minua puraistiin pohkeesta sängyn vieressä. Siis kissa, jonka olin ennen valojen sammuttamista nähnyt keittiön ovella istumassa, juoksi pimeässä salamannopeasti makkariin puraisemaan minua tyyliin "et mene sinne sänkyyn, tärkeä juttu on tekemättä". Otin sen sänkyyn kuitenkin ja aamupala maistui makoisalle yhdessä : )

11 kommenttia:

 1. Me puhumme salamannopeasta juoksusta aina teleporttaamisena sillä meidänkin kissoilla tapahtuu tämä ilmiö :) Ensin kissa istuu ja kun katsoo muualle, onkin kissa jo poissa :D Hyvää joulua teille kaikille!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtava verbi : ) Kissalla todella on ominaisuus siirtyä äänettömästi. Ensin se nukkuu yhdessä paikassa ja hetken päästä toisessa sen näköisenä kuin olisi ollut siinä monta tuntia : )

   Poista
 2. Oikein muhkeaa kissajoulua teille ♥ Muistakaa että jouluna saa herkutella. Kohtuudella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ei mitään ongelmaa herkuttelusäännön kanssa : D

   Poista
 3. Oikein hyvää ja kissaisaa joulua! Iltapala on tärkeä ruoka, niin on myös yöpala, aamupala, lounas, illallinen ja pienet välipalat :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, ja noidet välit ei saa venyä liian pitkiksi : )

   Poista
 4. Hieno kortti :-) Hyvää kissaa vaan teillekin!

  VastaaPoista
 5. Hyvää kissaa teillekin! Ihastelin tuota korttia joulumyyjäisissäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sopii vain kissan kohdalla. Ei voi sanoa "hyvää lehmää" - hmm. tai miksipä ei?

   Poista
 6. Kortti on kerrassaan ihana ♥

  Ihanaa kissaa teille paljon yhdessäoloa ja herkkuja kaikille!

  VastaaPoista