26.4.15

En ole minnekään kadonnut

Ihmisemo vaan pitää jotain juttuja nyt kiireellisempänä kuin minun ylhäisyyteni esittelyä. Tämän kuvankin otti se nuorempi nainen kotona käydessään.

Ainakin haluan ajatella, että blogitauko ei johdu siitä, kun toin linnun sisälle suussani. Ihminen pelasti sen, mutta linnun piiloutuessa taloon ja lopulta ilmestyessä sain sen tapetuksi. Kovasti tuosta ihmisestä lähti ääntä eikä se kuulostanut kovin kivalta. Kyllä se kuitenkin otti peiton alle illalla hetkeksi kuten meillä on tapana. ; ]


18 kommenttia:

 1. Voi, mutta kun kissa ei voi olla muuta kuin kissa. Siihen kuuluu pienempien tappaminen, ei voi kissaa syyttää. Kissa on kissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minä oikeasti sitä syyttänyt. Oli vaan ikävää katseltavaa se linnun huohotus.

   Poista
 2. Voi Muksu!! Älä kiusaa lintuja, niin minäkin sanon aina Hipsulle ja Rasmukselle...Linnut on ihania, niin ootte kyllä te kissatkin, mutta ymmärrän emäntääsi...Rapsutuksia kuitenkin sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole nyt lintuja ilmestynyt. Olisiko oppi menyt perille. Tai sitten ei : D

   Poista
 3. Ehkä se ihminen kovaäänisesti kehui?

  VastaaPoista
 4. Ihmiset ei vaan aina ymmärrä näitten herkkujen päälle, niin kuin lintujen ja oravien. Kerran kun maistaisivart niin johan mieli muuttuisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihmisethän on tekopyhiä. Syövät itekin mitä kiinni saavat. Laittavat rapuja kiehuvaan veteen. Katsoin telkkarista. Minä tiiän U_U

   Poista
 5. Onneksi otti sentään peitonalle, vaikka ensin rähjäsikin. Omituinen oli!

  VastaaPoista
 6. Eina ei voi noita ihmisiä tajuta, ei vaan voi . T. Nilsson

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihminen on maapallon omituisin olento. Tekevät töitä saadakseen rahaa ja ostaakseen lintuja = kanoja kaupasta. Relaisivat vähän ja nappaisivat niitä ilmasta kuten minä.

   Poista
 7. Otti linnun pois sulta!?!?! Ihan kamalaa! Mä vihoittelisin Mamille ainakin kaks päivää, jos mä sattuisin saamaan OIKEAN linnun ja se vietäis pois :( Mut onneks lopulta sait sen takas. Söitkö? -Devi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en syönyt, kun se olisi pitänyt kyniä ensin. Ne höyhenet menee kurkkuun. Sitäpaitsi ruokapalvelu meillä kyllä pelaa ja olin ihan kylläinen. Vain siitä syystä en vihoitellut Mamille kauaa.

   Poista
 8. Me haluttais saada joskus tipu kiinni, leuka vain väpättää, kun katsellaan niitä ikkunasta. Sä oot taitava kissa, kun nappasit tirpan!
  - Pipsu ja Miiru -

  Nammm, hyvää!
  - Tirre -

  Joskus pitää pidätellä naurua kaikin voimin, kun nämä kaikki kolme istuvat keväällä lehdettömien norjanangervopensaiden sisällä mielestään "piilossa" ja tanakasti vaanivat tipusia. Tänä vuonna ei ole vielä flaksi käynyt :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pipsu, Miiru ja Tirre, tehkää se salaa. Ihmisistä ei aina tiedä, miten ne suhtautuu, kun ne ei ite saa lintuja kiinni niin taitavat olla vaan kateellisia : )

   Poista