8.5.15

Kissa on osiensa summa

Muksu istuu usein ikkunalaudalla ulkopuolella. Otin kuvia ikkunan läpi ja sain erikoisia ilmeitä, kun kisu ei tavallaan katsonut minuun vaan lasiheijastukseen tai johonkin eli kontakti kuvaajaan puuttuu ja ilme on sen mukainen. Olin tavallaan salakuvaaja. Sitten rupesin leikkimään kuvilla.

Tässä sitten "normaali" menneen kesän tuoksutarkastuskuva. (Ihana tämä suomen kieli. Voi tehdä sellaisia sanaketjuja kuin huvittaa ; )


Muksulla on tuhat ilmettä ja elettä, joiden avulla keskustelemme. Sanoja ei tarvita, vaikka niitäkin tulee meidän kesken: suomeksi ja kissaksi : )

9 kommenttia:

 1. En tiedä ymmärtääkö kissat sanoja vai äänenpainoa, mutta halutessaan ne ymmärtävät hyvin paljon. Kissojen naamanilmeet kertovat myös paljon vaikka ääntä ei tulisikaan. Meidän mummon naamasta ainakin näkee heti jos ruoka ei ole tarpeeksi maittavaa, vaan hän odottaa saavansa jotain parempaa =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teidän mummokissan ilmeet on olleetkin tosi hauskoja. Sen ei tarvitse olla kuin pikkiriikkinen ele, joka muuttaa kissan ilmaisun. Me ihmiset varmaan "kerromme" kissoille enemmän kuin uskommekaan.

   Poista
 2. Kissa on kyllä niin kiehtova olento ♥ Ja tuhottoman kaunis Muksu ♥

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia. Etenkin tuo alimmainen. :)

  VastaaPoista
 4. Kissat ovat niin persoonallisia <3

  VastaaPoista
 5. Ja väittäisin, että jokainen kissan henkilökuntaan kuuluva tunnistaa juuri oman kissansa erilaiset ilmeet ja äänet, ja osaa palvella näiden mukaisesti :) Kaunis Muksu <3

  VastaaPoista
 6. Tuoksutarkastus onkin juuri kissojen erikoisosaamista. Huolellista työtä, Muksu!
  - Pipsu ja Miiru -

  VastaaPoista