3.11.13

Lauantaikaveri

Leivottiin yhdessä korvapuusteja.


Testattiin pullansyönnin jälkeen mahdutaanko "ovesta".


Sitten mentiin saunaan, oi onnea.


Toivottavasti muilla kissaystävillä oli yhtä hauskaa : )

13 kommenttia:

 1. Taavetilla ja Vilillä oli ainakin oikein mukava päivä :) Toivottavasti pullaa ei tullut syötyä mahan täydeltä että vielä "ovesta" pääsee pois ettei jää jumiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla : ) En oikeasti uskalla antaa kissalle pullaa, vaikka se haluaisi. Lapsuudessa taikina jäi kissan kitalakeen kiinni ja piti sormella se irrottaa, kun yritti repiä poskensa verille.

   Poista
 2. Tuleeko Muksu lämpimäänkin saunaan? Meiän kissat vain kylmään, tai jos tuleekin lämpimään saunaan tulee kiire heti pois :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luepa tyttären viesti tuossa alla : ) Onkohan kissasi säikähtäneet jotain siellä lämpimässä saunassa.

   Poista
 3. Muutaman kerran tullut lämpimään saunaan ja muutaman kerran ollut lämmityksen ajan saunassa ja jäänyt lämpimään saunaan. Kerran vein pois kun sinnikkäästi saunoi läähätykseen asti :D

  VastaaPoista
 4. Huolimatta siitä, että annan itsestäni kuvan yksinäisenä, syrjäytyneenä täti-ihmisenä niin parasta seuraa siellä ollut, kyllä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei yksinelävä täti-ihminen kissan kanssa ole yksinäinen ja syrjäytynyt, jos ei itse halua : )

   Poista
 5. Oiva lauantai. Pullansyönnin jälkeinen ovesta mahtuminen tekee itsellenikin tiukkaa, vielä vakavammin kuin Muksun jättihännälle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisikohan sitä leipoa sellaista pullaa, mikä ei turvota, lihota eikä himota syödä lisää? No, ei se sitten olisi pullaa : )

   Poista
 6. Oi mitkä kuvat! Ihana, ihana Muksu ♥

  VastaaPoista