15.11.13

Talentti

Muksu osaa kuljettaa hiirtä siten, että vain häntä näkyy. Hiireltä ei kysytä, miltä kuljetusasento tuntuu. Lopuksi Muksu sylkäisee vahingoittumattoman mutta henkisesti traumatisoituneen hiirulaisen ihmisemon pyydystettäväksi ja vapautettavaksi takaisin luontoon.


Kuva on "hiukan" lavastettu, mutta refleksini olivat eilen illalla liian hitaat. Seuraavalla kerralla, kun kissa syöksyy ikkunasta ulos "siihen malliin", pamautan ikkunan kiinni, enkä päästä Muksua sisälle ennen kuin hiiri on hoideltu. Sieltä se loikkasi pelkkä häntä sojottaen suusta ja juoksi kylppäriin. Oli oppinut edellisestä kerrasta, kun hiiri katosi olohuoneessa, mutta sama juttu: Hiiri katosi kylppärissäkin ja kissa itkemään. Jahtasin hiirtä moninaisia minuutteja. Välillä se katosi ja löysin kiukaan takaa nurkasta kyyhöttämästä. Lopulta sain sen ohjatuksi ulko-ovelle (kylpyhuoneesta menee ovi ulos) ja hiirulainen kiipesi putkea pitkin kynnyksen tasolle ja siitä ulos niin että vain pienet vaaleanpunaiset jalkapohjat vilahtivat.

Täytyy ihailla Muksun hiirenkuljetustalenttia : ) Kehuin häntä kovasti : )

10 kommenttia:

 1. Aikamoinen talentti tosiaan! Harva osaa tuommoista.

  VastaaPoista
 2. Hahah! :) Meillä on kerran vanhin katti, Raksu tehnyt saman kun salakuljetti pennuilleen hiiren. :)
  Kyllä oli todella mukava pikkukissojen avustuksella pyydystää sitä. :D

  VastaaPoista
 3. Onpa siinä taito, vaikka kaikki eivät ihan varauksetta arvosta. :D

  VastaaPoista
 4. Tuo jos mikä on lahjakkuutta! Ihan mahtavaa, hyvä Muksu!

  VastaaPoista
 5. Nää on hauskoja nää sun kissakuvat. Käyn niitä silloin tälöin katselemassa, vaikka ei aina tule kirjoitettuakaan :) Hiiren salakuljetusta yritti. Onneksi hiiri pelastui. Olen niin hömppä hiirikissojen omistaja, että aina yritän pelastaa hiiret niiden kynsistä ;)

  VastaaPoista